Wszyscy jesteśmy słoikami

W ostatnim roku branże gastronomiczna i hotelarska miały naprawdę trudno. Restauracje radziły sobie w przeróżny sposób, chyba nie znajdziemy nikogo, kto w tym czasie nie skorzystał z usług swoich ulubionych miejsc.

Dostawa, gotowanie na wynos to podstawa funkcjonowania, a klienci mimo, że tęsknili za klimatem restauracji, raczej nie zapomną o tym, że ulubione smaki mogą zabrać ze sobą.

Knajpy wzięły sobie to do serca i „słoikami” możemy nazywać się już wszyscy! Zabierzemy całe danie albo tylko jakąś część oryginalnego menu, np. domowe sosy, sałatki, czy soki.

Oznakowanie ma tutaj nieco mniejsze znaczenie, wystarczą etykiety papierowe do ręcznego wypisania albo najprostszego „biurowego” zadruku. Zazwyczaj są białe albo w jednym kolorze, są też takie, które stanowią wstępnie zadrukowaną bazę z logo i danymi restauracji.

W podobny sposób można szukać oszczędności zamawiając podstawowe opakowania do dań na wynos (pudełka, buteleczki) i personalizować je według swojego uznania, aktualnej mody, czy reagując na aktualne wydarzenia w przestrzeni publicznej (real time marketing).

Personalizacja zamówień to dobra droga do zacieśnienia relacji.

Trzymamy kciuki za Wasze biznesy! Zapraszamy po rozwiązania naklejkowe i wszystkim życzymy smacznego 🙂

Facebook 👍

Zamów darmową wycenę, a wyślemy Ci ją w ciągu kilku godzin na e-mail wskazany w formularzu